Egy gondolat, ami nem bánt engemet: a nagy párna mustra

Mi clinomániások, - tudjátok azok, akik olthatatlan vágyat éreznek aziránt, hogy egész nap, csak úgy céltalanul, az ágyban fetrengjenek. - (Ez igenis egy betegség, és nem, nem lustaság. )
Szóval, mi clinomániások I-M-Á-D-U-N-K az ágyban lenni. És nyilván ahhoz, hogy egész nap ágyban legyünk, hihetetlen kényelemre van szükségünk. A hihetetlen kényelmet pedig mi más adhatná meg nekünk, mint a párna. Így egyáltalán nem mindegy milyen méretű, alakú, illatú, anyagú.
És mivel nem mindegy, így mi ágykórosok egy csomó féle-fajta párnát felhalmozunk. Lássuk a legnépszerűbbeket:



I.:Az óriás


Minden clinomániásnak van egy hatalmas párnája, amin igazából ő maga is elfér magzat pózban összehúzódva. Ez azért nagyon fontos, mert remek ölelő alapanyag! (emlékeztek, arra az Így jártam anyátokkal részre, amikor Lilynek hiányzik Marshall? Ráhúzza egy óriásra a pólóját: "Én úgy hívom őt, hogy Marshall pót. Ő meg engem... sehogy mert csak egy párna. ") Mindannyiunknak - főleg nekünk szingli nőknek - igenis jogunk van a Marshall pótunkhoz. Még akkor is, ha épp nem így hívják. 
II.: A pihe-puha


A pihe-puha az a párna, ami igazából inkább dísz, mint funkcióval bíró eszköz. A legpuhább párna, rajta feküdni szinte olyan, mintha az angyalok hátfán játszanának, mindeközben te egy felhőn lebegnél, és közben egy Channing Tatum szőlővel etet. Valami ilyesmi a pihe-puha párna. Arról nem beszélve, hogy annyira jól mutat igazából bármin. Az ágyon, a széken, plafonon, bárhol!






III. A kényelmes

A kényelmes az a párna, aminek tényleg funkciója van. Amiről nem jó felkelni, ami miatt annnnnnnnnnnnnnnyira jó az ágyban maradni egész álló nap. Amit lehet gyűrni, hajtani, tekerni, hogy tökéletes fekvés élményt adjon. Ez a legpraktikusabb dolog, ami egy ágykórossal történhet.



IV.: A gyerekkori


A gyerekkori párna az, ami igazából mindenkinek van, csak lehet nem is tud róla. A párna, amit még oviból cipelsz magaddal. Ami igazából már inkább relikvia, mint ténylegesen használható vánkos. Aminek még mindig olyan jó "babaszaga van", hogy kár lenne ráfeküdni.







K.



A képekért hála és köszönet Kovács Mesinek!

A képek forrása: magánarchívum, imdb

Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik