Fogyókúra és Trs. Zrt.

Mindenki életében eljön a pont, amikor rádöbben, hogy bizony feljött rá pár kiló (ha te nem a "mindenki" csoportba tartozol, hatalmas tisztelettel megkérlek hagyd el ezt a bejegyzést!). És igen, akkor mit van mit tenni, jön a fogyókúra, az edzés, az önsanyargatás, és ígéretek tétele saját magunknak (majd általában megszegése).

Senki nem mondta el, hogy amennyire könnyű meghízni, annyira nehéz leadni a plusz kilóidat. És hiába jönnek a kedves szemű idősek, hogy "Óó, de legalább van rajtad mit fogni!" (Nagymamám szerint, még mindig sovány vagyok...), egy idő után rá kellett jönnöm, hogy nem jó így. A régi kézilabdás testfelépítésemből a lábam maradt meg egyedül, mert nyilván azon szaladok minden egyes alkalommal, mikor elkések (hetente 7x).

Ezért jött a nagy elhatározás: LE FOGOK FOGYNI! És azóta működik a diéta ezerrel, nem eszek kenyeret, krumplit, gyors kaját, és édességet. Ami ennél sokkal nehezebb: rávenni magamat arra, hogy igenis eljárjak futni - "óóó, olyan hideg van!"-, edzőtermi bérletet váltsak- "De hát hót drága, és úgysem térül meg!"-, vagy hogy néha elővegyek egy Rubint Réka videót, mert egyszerűen kikészülök attól, hogy azt hazudja már csak ötöt, majd elölről kezdi a számolást.

De mit van, mint tenni, az ember lánya csinos akar lenni, a zsírnak meg mennie kell, úgyhogy erőltetem magam, naponta nézem meg a régi képeimet hátha motivál - igazából sírni tudnék tőlük- és nagyon igyekszem. Nem. Nem igyekszem, nem próbálom, hanem teszem. Ahogy Yoda mester mondta. Végül is, ő tök csinos volt.

Kosztercsi



Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik