Az egyedüllét paradigmája, avagy a szingliség alkotóelemei

Na most picit tudományoskodunk ( ha már úgyis a nyakamon a az államvizsga...). Szeretnék néhány dolgot helyre rakni a fejekben.

♡ Higgyétek el, hogy mindannyiunknak baromira elege van, a "Ne máár, egy ilyen csajnak hogy nincs pasija?" kérdéstől. A válasz viszont korántsem olyan egyszerű,és nekünk is időbe telik, mire rájövünk. Sokszor akaratunkon kívül küldünk olyan jeleket, amelyek sündisznót csinálnak belőlünk, de olykor tudatosan szeretnénk egyedül lenni.

♡ Miért olyan fura, ha egy nő jól érzi magát egyedül? Miért néznek gúnyosan, ha azt válaszolom nem állok készen rá? Hogy most jó egyedül? Mert tényleg így van. Idő kell. Idő az előző feldolgozásához, a randizásba való visszaszokáshoz, ahhoz, hogy rájöjjünk a kapcsolatban töltött idő alatt mennyit változtak a férfiak.

♡ A technikáról nem is beszélve! Tinder, Badoo, Csajok és Pasik, és a számtalan randi oldal. Hova lett a jól bevált "leszólítalak-és-majd-lesz-valami"? Hol van az, hogy a fiú egy ital mellett még csak a nevemet kérdezi meg, és nem a bugyit ügyeskedi le rólam?

♡ A legfontosabb kérdés szerintem mégis az, hogy hova rohanunk? Miért gyorsítunk mi is a világgal együtt? Miért nem akarunk szinteket bejárni? A megismerkedés után egy héttel miért akar összeköltözni, majd elvenni? És még egy hónapja se vagyunk együtt, de már szakítunk, mondván "kiégett a kapcsolat"! Ez így a normális, emberek?

♡ Ami még rendkívül zavar, az az, hogy HOVA LETTEK A FÉRFIAK? Mikor léptek a nyámnyila, magukat teljesen zavartan látó kisfiúk a férfiak helyére? Miért nekem kell bizonygatnom egy fiúnak, hogy helyes, ahelyett, hogy ő bókolna nekem?

Így azt a konzekvenciát szeretném levonni, hogy egy nőnek (és valószínűleg egy férfinak is, csak az ő helyzetükbe nem látok bele) nehéz dolga van. Mert bármennyire is szeretne párt, egyre nehezebb megtalálnia azt. Mármint egy igazi társat, nem csak egy játékmackót. És igenis tessék elhinni annak, aki azt mondja, neki most jó egyedül! Higgyétek el, mikor már nem fogja jól érezni magát, arról tudni fogtok!


♡Kosztercsi





Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapjaimat → Kosztercsi a Facebookon


Instagramon pedig olyan tartalmakat is láthatsz, amik az oldalra nem kerülnek fel → Kosztercsi az Instán

Megjegyzések

  1. a játékmackó is lehet férfi!!4
    - murai voltam

    VálaszTörlés
  2. Ugye tudod, hogy a játékon, és nem a mackón van a hangsúly??,
    -kex voltam

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik