5 fogadalom, amit mindannyian megtettünk már valamikor

"Új év, új én!"- micsoda édes mondat. Valami olyasmi, amin mindenki röhög, mégis mindenki belegondol január elsején. Nincs ember, aki ne fogadna meg valamit. Jöjjön, most az az öt, amit mindenki megfogadott már, több-kevesebb sikerrel.


1. "Soha többé nem iszom!"

Ezt igazából minden buli után megfogadjuk. És soha nem tartjuk be. Csak egészen a következő buliig. Gyarló, naiv kis emberek vagyunk...


2. Mostantól nem dohányzom!

A cigizők legnagyobb önámítása, hogy minden év elején elhatározzák, hogy leszoknak a cigiről. Nekem pont ma dobta fel a facebook, hogy egy évvel ezelőtt is megpróbáltam elhanyagolni a bűzrudat- mint tudjuk siker nélkül. 



3. Edzőterem éjjel-nappal!

Mind megfogadtuk már legalább egyszer, hogy az új év, új izmokat hoz majd. Minél többen határozzák ezt el, annál kevesebben bírják február utánig. Én is ezzel küzdök jelenleg. Kívánjatok sok sikert! 

4. Visszatérek a tanuláshoz!

Mindig, minden körülmények között megfogadjuk, hogy tanulni fogunk. Időben elkérjük a jegyzetet (azért, annyira még nem őrültünk meg, hogy sajátunk legyen), neki kezdünk a kijegyzetelésnek, és puskagyártás helyett inkább megtanuljuk az anyagot. Isten minket úgy segítsen!


5. Kevesebb telefon, több barátság!

Mindenkinek van egy barátja, aki egyfeszt a telefonját nyomkodja, ahelyett, hogy veletek foglalkozna, inna, vagy bulizna. Sokan megfogadják hát az újév napján, hogy kevesebbet fogják nyomkodni a telefont, és több időt szentelnek a barátaikra. Ehhez egy hozzáfűznivalóm van: HAJRÁ! 





Nektek mi az idei fogadalmatok? Sikerült már betartani egyet is?

Sok sikert ezekhez! 

Új évet köszöntve mindenkit ölel:

Kosztercsi


Amúgy követsz már Facebookon? Nem? Kattints ide, hogy nyomon kövesd a mindennapi gondolataimat, zenéimet, és az agymenéseimet 👇






Instagramon pedig olyan tartalmakat találsz, amiket csak a legnagyobb barátaimmal osztok meg! Szóval, leszel a barátom? 👇


Megjegyzések

Facebook

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A 15 legszörnyűbb csajozós szöveg

Viszketés, avagy agymenés 5 pontban

Prosti pingvinek és társaik